0 producten
0,00

Geen producten in de winkelwagen.

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Duits kwaliteitsproduct
  • De nieuwste technieken
  • Netto prijzen

Duhra Tools – uw technisch partner

Duhra Tools levert verspanende gereedschappen, opspangereedschappen en meetgereedschappen aan o.a. machinefabrieken, matrijzenmakers en technische laboratoria. Door uitgebreide technische kennis én jarenlange ervaring bieden wij verrassende oplossingen!

Naast de eigen lijn met Premeto gereedschappen biedt Duhra Tools een breed pakket gereedschappen aan van gerenommeerde merken als Sandvik Coromant, Seco Tools, Karnasch, Hachenbach, Inovatool, Kemmler, Schüssler, SPPW, W&F, Wedevag, etc.

De beste oplossing voor het hoogste rendement

Onze technisch adviseurs hebben ruime praktijkervaring in de verspaning. Duhra Tools is geen dozenschuiver, maar denkt graag met u mee. Het resultaat is een goed doordachte technische oplossing die optimaal aansluit bij de machine, het te verwerken materiaal en het te vervaardigen werkstuk.

Duhra Tools staat voor u klaar om eenvoudige en complexe productieprocessen onder controle te brengen of nieuwe methodes te introduceren. Wij denken graag met u mee, zodat u kunt voldoen aan de steeds hogere eisen met betrekking tot nauwkeurigheid, snelheid, reproduceerbaarheid en leverbetrouwbaarheid.

Wilt u gaan investeren in nieuwe machines of een tooling? Duhra Tools adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor het uitbreiden van uw machinepark is het cruciaal om voor elke machine de perfecte tooling te kiezen. Wij ondersteunen u graag bij het bepalen van de juiste gereedschappen.

Geautoriseerd distributeur

Als geautoriseerd distributeur van Sandvik Coremant en Seco Tools hebben wij een streepje voor. Wij geven u zeer deskundig technisch advies en zijn goed op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook andere fabrikanten hebben groot vertrouwen in Duhra Tools. Dat blijkt wel uit de lijst topmerken die wij in Nederland mogen vertegenwoordigen.

Als gewaardeerd Karnasch distributeur zijn wij de enige in de Benelux met een eigen Karnasch-webshop met daarin het gehele Karnasch assortiment van zowel CNC gereedschappen als industrial tools. Neem een kijkje in onze webshop: www.karnasch.nl.